Informace pro návštěvníky

LinuxDays jsou jako každý rok na FIT ČVUT, Thákurova 9, Praha 6. Místo konference se otevírá v 9:15. Na místě je k dispozici zdarma šatna a Wi-Fi (SSID: LinuxDays, heslo: linuxdays).

plánek budovy

Registrace návštěvníků

Fyzická registrace návštěvníků letos neprobíhá. Po vstupu do budovy můžete rovnou pokračovat do příslušné přednáškové místnosti či na návštěvu doprovodného programu.

První přednáška začíná v 10:00, pokud tam chcete být, prosím, přijďte včas. Vzhledem k velkému zájmu o přednášky prosím obsazujte všechny řady od středu a nenechávejte mezi sebou volná místa.

Covid-19 a jiná respirační onemocnění

Ač se to možná nezdá, onemocnění Covid-19 je stále mezi námi, stejně jako jiná respirační onemocnění. Několik přednášek muselo být z důvodu onemocnění přednášejících na poslední chvíli zrušeno.

Pokud se necítíte dobře, zůstaňte raději doma a sledujte živé přenosy. Nestyďte se chránit sebe i ostatní pomocí respirátoru.

Oběd

Pokud jste si předem objednali poukázku na oběd, můžete ji vyzvednout na stánku CZ.NIC.

Program konference

Aktuální program je na webu a případné změny se tam hned projeví. V programu na webu bude vidět, kde v časové ose se právě náš svět nachází. Můžete také vyzkoušet mobilní aplikaci s programem.

Pokud budete psát na sociální sítě, použijte prosím hashtag #LinuxDays nebo FB stránku @LinuxDays.

(CC) (BY) LinuxDays 2024
HTTPS DNSSEC TLSA IPv6